Meegemaakt     Augustus 2016 t/m Juli 2017

Kampioen Koppeltoernooi 2017 team Black and White (George en Ruud)
Door Trudi, 28 mei 2017
Afgelopen zondagmiddag in een snikhete Kaketoe de kwartfinales. Acht geplaatste koppels. De winnaars van de eerste kwartfinales en door naar de halve finale: De Sukkels (Martien v.d. Spoel/Berrie Soesan), Ballaster (Tonny Brand en Bert Vorstenbosch, Zwaantjes (Rob Voeten/Adri van Dalen en Black and White(George Supusepa en Ruud Willemsen). Een zinderende finale: Met slecht 1 carambole verschil wint Black and White. Na 2 weken biljarten en zeer drukke avonden viel het op de finalemiddag qua publieke belangstelling helaas wat tegen. Het weer misschien????

Klik hier voor 53 foto's op Flickr

Koppeltoernooi: Groesbeekse teams hebben het niet gered
Door Trudi, 26 mei 2017
Het team 'Da Weeje We Nie' uitgeschakeld door de Slingers ondanks een grote voorsprong kwamen zij op het eind net iets tekort. Het team Koekoek kwam slechts 1 carambole tekort tegen Nooitgedacht. De 1e reserve (Engelenschuur) wist van het team VVO te winnen. De kampioenen van 2 jaar geleden UFO1 wisten met serieus spel van Weet nog niet te winnen.

Koppeltoernooi, team '1 Cel' uitgeschakeld
Door Trudi, 24 mei 2017
Niet naar Ajax gekeken maar biljarten om dit jaar toch echt kampioen te worden. Helaas Peter Tils en Richard van Voorst. De volgende keer toch maar naar het voetballen kijken. Ook voor de Ernumse Jochies is het toernooi afgelopen na een niet best gespeelde partij tegen Black&White. De familie Mast is door naar de knock-out ronde.

De 2e ronde van het Koppeltoernooi: Een fanatieke biljartavond.
Door Trudi, 23 mei 2017
Team Koekoek (Peter Visser en Henk Janssen) heeft na 2 zware partijen zich weten te plaatsen. Daan Ockers maakt een mooie serie van 16. Demir Yozgat heeft meer caramboles in een partij gemaakt dan zijn toch vaak biljartende vader. Houten 2 (Jan Bilo en Ton v.d. Linden) zijn tevreden over het behaalde resultaat. Met 24 koppels zijn we maandag 22 mei begonnen aan de 2e ronde. Ook ditmaal weer poule's van 3 koppels waarvan de nummers 1 en 2 doorgaan naar de knock-out ronde.

Uitslag 2e ronde maandag:
Uitgeschakeld: Hofmannetjes, Weetnogniet, Bogaards.
Door naar de knock-out ronde: Sukkels, Ballaster, Da Weete wie nie, Zwaantjes, UfO en Slingers.
Uitslag 2e ronde dinsdag:
Uitgeschakeld: Yozgat & Zn, Engelenschuur, Random Two.
Door naar de knock-out ronde: VVO, Vosjes, Ernumse Jochies, Koekoek en Houten 2.

Door Jan, 23 april 2017
Van niet geplaatst via tweede reserve en vervolgens eerste reserve, kon Rik Hooghof uiteindelijk toch meedoen aan de districtfinale tweede klasse driebanden. Deze finale vond plaats in 't Ottertje in Ottersum. De op papier kansloze outsider speelde zijn allerbeste partijen en zo won onze eigen Rik vandaag geheel onverwacht toch echt de zilveren plak met een moyenne van 0.470. Super gefeliciteerd Rik.

Opvallend veel zwart op een normale competitieavond
Door Jan
Zomaar een competitieavond met wedstrijden op vier tafels. Veel verschillende verenigingen in huis en dan valt ineens op dat de zwarte blouse toch wel door veel clubs als de favoriete kleur is gekozen.

Pub-Quiz 21 januari 2017
Foto's door Jan Valk
Met 16 teams van 5 of 6 deelnemers per team, was het een zeer drukbezochte eerste Pub-Quiz van 2017. En zoals altijd supergezellig. Eerste is geworden het team: ''Van Dalen en de losers''. Tweede:''Haviksoog'' en op de derde plaats:''Alzheimer Express''.
Klik hier voor 26 foto's op Flickr

Martien v.d. Spoel eindelijk kampioen GPN
30 december 2016
Op de laatste dag werden de halve finales en de finale gespeeld. Op deze vijfentwintigste Grote Prijs van Nijmegen werd onze eigen Martien van der Spoel dan eindelijk kampioen. Een mooier jubileum is niet denkbaar.

Einduitslag Laatste 16
Einduitslag Halve finale en finale
Moyennes

Finale Uitzending 30 december 2016 terugkijken vanaf start intro en wedstrijden
Finale Uitzending 30 december 2016 terugkijken vanaf start finale (Dave vs Martien)
Finale Uitzending 30 december 2016 terugkijken vanaf finale laatste 2 carambools Martien
Finale Uitzending 30 december 2016 terugkijken vanaf dankwoord en huldiging

Kijk voor alle uitslagen en meer info op de GPN 2016 pagina

Foto's van de finale dag
Door jan valk

Finales Kwalificatietoernooi GPN 2016
Door Jan, 11 december 2016
Spannende finales van het kwalificatietoernooi voor de Grote Prijs van Nijmegen zijn vandaag gespeeld. Van de 16 deelnemers gaan de 8 groen gearceerde spelers door naar het hoofdtoernooi. Heel hartelijk gefeliciteerd !!!
Klik hier voor de uitslagen

Tien over rood groot succes
Door Trudi, 16 oktober 2016
Op 4 biljarts hebben 29 biljarters gestreden om de titel Kampioen van het enige echte 10 over rood toernooi in de Kaketoe. Alle spelers hadden door een ingenieus handicap berekening gelijke kansen. Ruud Willemsen speelde bijvoorbeeld zijn 10 caramboles over rood maar dan wel in de spelsoort 3-banden. Nieuwkomers op het groene laken zoals Simone, Sergiu en vele anderen, mochten hun 10 caramboles over rood maken en bij missen van deze rode bal behielden zij toch hun punten.
Na 2 volle ronden waren de finalisten bekend: Wesley Duynhoven, Rocco, Marco Janssen, Coen Xanten, Peters v.d. Ven, Peter Arts en Karel. Spannend en fanatiek, sportief en onder leiding van arbiter/organisator Chris van Oeffelt werd Peter v.d. Ven de terechte kampioen.

Pub-Quiz 24 september 2016
Door Jan, 25 september 2016
Het was met 17 teams weer een topdruk bezochte Pub-Quiz. Het zou een nieuw record aantal deelnemers worden ware het niet dat de griep 2 complete teams in bed hield. Ook de bedenker, organisator, vragenmaker en presentator Rob Voeten moest op het laatst door ziekte verstek laten gaan. De door Rob opgeleide vervanger Jan Valk nam de honneurs waar met ondersteuning van ervaren jurylid Richard. De winnaar met 136 punten was Team 'The Clintons' bestaande uit Edwin Krechting, Linda Dekker, Henk v.d. Berg en Audrey Schuiling. Tweede werd team 'Alzheimer Express' met 135 punten en op de derde plaats eindigde 'Oh jee Toch' met 134 punten.

Rutten Cup 2016 gewonnen door Leon Straatman
Door Trudi, 28 augustus 2016
Zaterdag 27 augustus hebben 15 caramba biljarters gestreden om de Rutten Cup. Ondanks de warmte een mooie biljartdag met een heerlijk koud buffet. Marian Rutten was erbij om de kampioen te huldigen. Winnaar: de man die al jaren zegt dat hij deze cup gaat winnen: Leon Straatman.

Clubkampioenschap van B.V. Kaketoe'80 op zondag 28 augustus jl.
Door Trudi, 29 augustus 2016
Een zeer warme dag, 18 deelnemers die fanatiek en sportief hebben gestreden om de titel. Kampioen bij het libre: Rinus de Haan. Kampioen bij het 3-banden: Daan Ockers.