Kaketoe Pubquiz 27 April 2013

door Jan Valk, 28 April 2013


12 teams, enthousiaste sfeer. Wederom een geslaagde avond. Met dank aan Rob Voeten voor het organiseren en presenteren van de avond en voor het bedenken van de vragen. Met dank aan Richard voor het razendsnel bijhouden van de tellingen.
Foto's op Flickr: Kaketoe PubQuiz 27 April 2013

Marco Jansen kampioen Libre Hoofdklasse
door Anja Jansen, 5 februari 2013

In het weekend van 2 en 3 februari vond onder leiding van BV Caramba bij Café de Kaketoe de districtsfinale libre Hoofdklasse plaats. Namens BV Kaketoe ’80 namen Marco Jansen en Erwin v.d. Hoogen deel. De andere deelnemers waren Jeroen Steins, John Zeelen, Ries v.d. Elzen en Gerrit Peters-Rit. Volgens de nieuwe regels moeten spelers van dezelfde vereniging hun eerste wedstrijd tegen elkaar spelen. En zo geschiedde. Marco ging goed van start, terwijl Erwin er echt even in moest komen. Op het einde van de strijd, begon ook Marco fouten te maken, maar hij hield zijn voorsprong vast. De eerste twee punten waren binnen. John won van Jeroen en Ries van Gerrit. De tweede ronde speelde Marco tegen Jeroen. Ook deze wedstrijd startte hij weer goed, maar het lukte ook dit keer niet om het goede spel vast te houden. De wedstrijd werd wel gewonnen. Erwin won van Ries en John van Gerrit. Ook de laatste wedstrijd van de eerste dag werd gewonnen door Marco. Erwin won van Jeroen en Ries van John in 18 beurten. Een mooi uitgangspunt voor de 2e dag, maar het kon nog alle kanten uit. 1 speler met 6 en 3 spelers met 4 punten. Met foute schoenen, omdat hij anders niet kon lopen, startte Marco tegen Ries. John speelde tegen Erwin. De 4 spelers, die uit moesten gaan maken, wie er kampioen zou worden. Marco hield de trend erin: goed beginnen en daarna weer vervallen in fouten. Toch lukte het ook deze partij naar zich toe te trekken. John won duidelijk van Erwin.
De finale ging dus tussen Marco en John. John moest winnen, want anders had hij niet genoeg punten. Marco moest in ieder geval gelijk spelen, want zijn moyenne lag een stuk lager, dan dat van John. Het was een echte finale, met hier en daar wat schoonheidsfoutjes en missers. Het lukte Marco echter om langzaam van John weg te lopen en met een mooie serie van 31 werd het kampioenschap binnen gehaald. Ries won in de laatste ronde van Jeroen en Erwin verloor van Gerrit , zodat de eindstand er als volgt uitzag:1. Marco Jansen
2. John Zeelen
3. Ries v.d. Elzen
4. Erwin v.d. Hoogen
5. Gerrit Peters-Rit
6. Jeroen Steins

Marco: proficiat! En dat in het eigen lokaal. Mooier kan het niet. Caramba: bedankt voor de goede organisatie. Trudie, Richard en Berry: bedankt voor de goede zorgen. John en Marco: veel succes bij het Gewest van 8-10 maart bij ’t Ottertje in Ottersum.


Kaketoe Pub-Quiz
door Jan, 29 januari 2013

Met 15 teams en 72 deelnemers was de pubquiz van 26 januari 2013 wederom een groot succes. De Kaketoe zat bomvol maar iedereen kon goed zitten dankzij een hele lading nieuwe barkrukken. Het was reuze gezelllig mede door de luidkeelse cheers van het volleybal team van Frank en Richard. Pogingen van andere teams om het winnende team te diskwalificeren mislukte. Het argument dat de hond antwoorden zou hebben voorgezegd als zesde teamlid werd niet overgenomen en "Die Team met dat hond" won de quiz met ruim 10 punten verschil op de nummer 2.

56 foto's van de avond op flickr (externe website)


Foto's openen een vergroting bij klik


Het winnende team: "Die Team met dat hond"Foto's openen een vergroting bij klik


Kaketoe Karaoke
Door Jan, 31 october 2012
Zo'n 18 jaar geleden was de eerste Karaoke avond in de Kaketoe. Toen al werd er groots uitgepakt met een podium, voor- en achtergordijn. In de loop der jaren zijn er enkele karaoke avonden geweest maar de laatste is al weer even geleden. Afgelopen zaterdag is er weer groots uitgepakt. Professioneel geluid, video, achterdoek, belichting en een zaak vol gezellige mensen zorgde voor een knetterende avond. Hans Lammerts was de openlijk omkoopbare jury maar iedereen was het met de uitslag eens. Fons verdiende de eerste plaats met zijn uitbundige vertolkingen van verschillende liedjes. Ook bij de tweede en derde plaats ging het vooral om de entertainment waarde en het meekrijgen van het publiek. Er zijn 168 foto's gemaakt door Jeanette Riemslag die via onderstaande link te bekijken zijn op Flickr.

http://www.flickr.com/photos/kaketoebiljart/

Als je liever alle foto in een zippakket ontvangt, geef dan een USB stickje met je naam erop en 35 MB vrije ruimte, af in de kaketoe.


Kaketoe PUB-Quiz
Door Jan, 15 october 2012

Afgelopen zaterdag beleefden we voor de derde maal onze eigen pub-quiz. Rob had ook deze keer een prachtige poster gemaakt. De vragen waren divers en soms kraakte er hersenen zo luid dat er boktor in het plafond vermoed werd. Nieuw waren het profesionele geluid, uitgebreide decor en de theater belichting. Dit zorgde ervoor dat initatiefnemer en presentator Rob Voeten nu echt in de spotlights stond. De speciaal neergezette grote beeldschermen diende uiteindelijk alleen als aankleding. De beeldvragen zijn weer terug in de kluis en worden bewaard tot de volgende pubquiz. Als vanouds werkte Richard na elke ronde razendsnel de standen bij waardoor binnen een kwartier na de laatste ronde, het winnende team met champagne rond kon gaan. Er waren tegen de 50 deelnemers verdeeld over 11 teams. Het was lekker druk en oer gezellig. Op naar de volgende pubquiz maar eerst aan het einde van deze maand een nieuwe super karaoke avond.

Alle foto's in de hoogst beschikbare
kwaliteit
downloaden als zip-pakket.
 


Op het moment van de foto wisten ze nog niet dat ze gewonnen hadden.


Club-Kampioenschap BV CARAMBA 2012
Door Richard, 3 september 2012

Op zaterdag 25 augustus j.l. was het dan weer zover. De altijd gezellige,strijdende,goklustige en dure dag was aangebroken. Joep had zoals altijd de arena in orde gemaakt en na controle van zijn assistent Richard kon er begonnen worden. De gladiatoren druppelden binnen en menig deelnemer had zijn keu extra geslepen. Een aantal personen had schijnbaar de verkeerde slijpsteen gebruikt en moest afhaken voor het kampioenschap.
Na een spannende kruisfinale waren de finalisten bekend: Ties v d Ven (de man waar je altijd rekening mee moet houden door zijn vechtlust en doping gaandeweg het toernooi). En good old Sjaak Rutten.(de Heintje Davids van de club die altijd de strijdt durft aan te gaan om Ties met gelijke wapens te bestrijden met de zelfde hoeveelheid doping). Na een flitsende start van Sjaak 9-1 dacht hij dat hij Ties al op de knieen had maar niet bij Ties, die beetje bij beetje met solide spel dichterbij kroop om op het eind genadeloos toe te slaan op de leeg gespeelde Sjaak. KAMPIOEN Ties v d Ven die de gehele dag toch het beste spel op de tafel tentoonspreide en vervolgens na het kampioenschap nog 3 personen aan zijn zegereeks toevoegde(Marita-Joep-Sjaak)maar dan met toepen. Nee Ties was niet te verslaan op deze zaterdag en vierde dit dan ook uitbundig getuige de foto. Op naar 2013 met het kampioenschap waar naar verluidt nu al personen voor aan het trainen zijn en de weddenschappen al lopen.


Even voorstellen:
Door Trudi, 24 augustus 201

Het nieuwe 3-banden team van de Kaketoe. Vroeger als jeugdspelers van de Kaketoe onder leiding van Theo Willems en Wiel Hoogveld vele trainingsuurtjes gemaakt. Nu als 1 team bijelkaar.


Van links naar rechts: Maikol Thiecke, Jean-Paul Kregting, Ricardo de Wit,
Robert Prakke, Ruudje Willemsen, Martien v.d. Spoel, Daniel Ockers.
(Niet op de foto: Micha van Bochem).


Meer Meegemaakt op de pagina van Januari 2011 t/m Augustus 2012.

 
Augustus 2012 tot Juli 2013


Meer meegemaakt:

Augustus 2013 t/m Juli 2014

Augustus 2012 t/m Juli 2013

Augustus 2011 t/m Juli 2012

Augustus 2010 t/m Juli 2011

.Jan. 2010 t/m Augustus 2010GPN December 2012
GPN December 2011
GPN December 2010
GPN December 2009

  Terug naar boven    

--